Gevulde courgette
Gevulde courgette

Informatie

Hoofdingrediënt:
courgette-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Courgette
Vegetarisch:
Nee
Seizoen:
Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Halveer de courgettes, schraap de kern eruit met een lepel en hak dit fijn. Fruit de ui en knoflook aan. Bak het gehakt mooi rul en voeg het courgettevlees en de paprikablokjes toe. Doe dit mengsel in de uitgeholde courgettes en zet dit in een ingevette ovenschaal. Strooi de geraspte kaas erover en dek het af met aluminiumfolie. Zet de schaal 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Haal vervolgens de folie eraf en zet de schaal nogmaals 10 minuten in de oven, zodat de kaas kan gratineren.

Ingrediënten:
2 courgettes
500 g gehakt
1 ui
1 rode paprika
1 tn knoflook
125 g geraspte kaas
5 el olijfolie
zout / peper


Tip:
-Serveer er frites of gebakken aardappeltjes bij. 



« Terug naar: Recepten