Boerenkool omelet
Informatie
Hoofdingrediënt:
Boerenkool-BIO
Personen:
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Boerenkool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter
Ingrediënten:
200 gr boerenkool
1 rode ui
5 eieren
150 gr griekse yoghurt
100 gr feta
2 tl oregano
1 tl tijm
2 el olijfolie
Peper/zout
Bereidingswijze:
Snij de ui in blokjes en fruit deze aan in de olie.Doe de gewassen en fijn gesneden boerenkool hierbij en breng het op smaak met de kruiden. Klop de eieren los met de yoghurt en de verkruimelde feta. Meng alles onder elkaar en doe het mengsel in een ovenvaste schotel. Zet het mengsel voor ca 25 minuten in een voor verwarmde oven op 200 graden.
Bereidingstijd ca 40 minuten
« Terug naar: Recepten