Informatie
Hoofdingrediënt:
Boerenkool-BIO
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Boerenkool
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter
Ingrediënten:
300 gr boerenkool
300 gr kipdijenvlees
2 tn knoflook
1 rode paprika
1 ui
2 el olie
2 tl paprikapoeder
1 tl kerriepoeder
Peper/zout
Bereidingswijze:
Alle ingrediënten fijn snijden, wokken en op smaak brengen met de kruiden. Doe dit tussen het broodje voor een stevige lunch.
Tip:Je kunt natuur lijk ook een opgewarmd restje boerenkoolstamppot op een broodje smeren
Bereidingstijd ca 25 minuten
« Terug naar: Recepten