Informatie
Hoofdingrediënt:
Lollo Rosso -GB
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer
- Ingrediënten:
- +/- 500 g lollo rosso
- handvol pitloze witte druiven (gehalveerd)
- een bosje peterselie (fijngehakt)
- 1 tl Dijonmosterd
- 2 el witte wijnazijn
- een flinke scheut extra vierge olijfolie
- 2 el volle yoghurt
- handvol geroosterde walnoten
- 1 rode appel (in dunne schijfjes)
- 50 gram blauwe kaas (in blokjes)
- Meng de sla in een grote schaal.
- Hussel daar een handvol pitloze witte druiven (gehalveerd) en fijngehakte peterselie door.
- Klop een dressing van 1 theelepel dijonmosterd, 2 eetlepels witte wijnazijn, een flinke scheut extra viërge olijfolie, 2 eetlepels volle yoghurt en peper vers uit de molen.
- Maak hier de sla licht mee aan en strooi er verder nog een handvol geroosterde walnoten, een rode appel in dunne schijfjes en wat blauwe kaas in blokjes over.
« Terug naar: Recepten