
Kroki Knolselderij
Informatie
Hoofdingrediënt:
Knolselderij-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch, Hapjes
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter
Ingrediënten:
1 knolselderij
1 ei
10 gr bloem
100 ml zonnebloemolie
zout/peper
dressing:
50 bladselderij
25 gr walnoten
1 tn knoflook
1/2 citroen (sap)
125 ml olijfolie
Bereidingswijze:
Schil de knolselderij en maak er lange niet te dikke plakken plakken van. Haal deze door het losgeklopt ei en vervolgens door de bloem die op smaak gebracht is met zout en peper. Bak ze krokant in de zonnebloemolie en even laten uitlekken op een keukenpapier. Meng alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer en serveer dit bij de knolselderij of druppel het erover heen.
tip:Ook lekker voor bij de borrel
« Terug naar: Recepten