Witte kool salade met kaas en citroen
Witte kool salade met kaas en citroen

Informatie

Hoofdingrediënt:
Witte kool-BIO
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht, Hoofdgerecht, Bijgerecht, Lunch, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Witte kool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingredienten:
Bereidingswijze:

  • Rasp de kool tot kleine, dunne sliertjes. Proef even wat voor jou de juiste dikte is. Doe de geraspte kool in een saladeschaal.
  • Maak een dressing van olie, azijn, peper en zout. Meng met de kool.
  • Rasp de kaas en voeg beetje bij beetje door de kool, zodat het goed gemengd wordt.
  • Snijd een halve appel in dunne reepjes. Besprenkel met citroensap en meng samen met de zonnebloempitten door de kool.
  • Proef en breng zo nodig op smaak met peper en zout.

« Terug naar: Recepten