
Zoete aardappel ovenschotel
Informatie
Hoofdingrediënt:
Zoete aardappel - BIO
Personen:
4 personen
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Schil de aardappel en snij deze in grove stukken.Doe hetzelfde met de winterpeen. Schil de ui en ook deze kun je in grove stukken snijden. Hak de knoflook tenen fijn en snij de kip in stukken. Alles doe je in een braadslee of op een bakblik. Meng de olie met de kruiden en meng dit erdoor. Zet het geheel in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ca. 30 minuten. Mix tussendoor alles goed door elkaar.
Ingrediënten:
750 gr zoete aardappel
3 winterpenen
500 gr kip
2 rode ui
1 el tijm
1 el oregano
1 el paprikapoeder
4 el olijfolie
Zout/peper
« Terug naar: Recepten