Informatie
Bereidingswijze:
Maak aardappelpuree. Was de andijvie, snij deze in fijne reepjes en kook beetgaar in ca 12 minuten. Laat de gekooke andijvie vervolgens goed uitlekken. Bak het gehakt mooi rul in de olijfolie en breng op smaak met kerriepoeder, zout en peper.
Beboter een ovenvaste schaal en doe hierin een laagje puree, een laagje gehakt, een laagje puree, een laagje andijvie en als laatste een laagje puree. Strooi hierover heen de geraspte kaas, het paneermeel en enkele kleine klontjes boter zodat er een krokante korst kan ontstaan.
Zet de schotel voor circa 20 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden.
Ingrediënten voor 4
personen:
Aardappelpuree:
750 gram aardappelen
30 gram boter
1/4 l warme melk
zout/peper/nootmuskaat
600 g andijvie
500 g gehakt
1 el olijfolie
125 g geraspte kaas
20 g boter
40 g paneermeel
zout/peper/kerriepoeder
« Terug naar: Recepten