Andijvie met spek en tomaat
Andijvie met spek en tomaat

Informatie

Hoofdingrediënt:
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Andijvie
Vegetarisch:
Nee
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Was de andijvie, snijd deze in fijne reepjes en kook deze ca. 15 minuten. Bak de spekblokjes krokant. Haal het velletje van de tomaat en halveer de tomaat. Verwijder het vocht en de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Giet de andijvie af, laat het goed uitlekken en doe deze in de pan bij de bacon en tomatenblokjes. Breng het op smaak met zout en peper. Meng de maïzena met 1 el water en bind hiermee het gerecht. 

Ingrediënten voor 4 pers:
1 andijvie
150 g spekblokjes
2 grote vleestomaten
1 tl maïzena
zout / peper


Tip:

-Serveer hier gekookte aardappelen bij en een blinde vink 


« Terug naar: Recepten