Informatie

Hoofdingrediënt:
Veldsla
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Veldsla
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer

Bereidingswijze:
Meng de appelazijn, honing en olijf olie tot een gladde dressing. Haal de kern uit de appels. Snijdt de appeltjes in blokjes en meng door de dressing. Kook de eitjes hard en schrik ze af onder de koude kraan. Pel de eieren en snij ze in kwartjes door de lengte. Was de veldsla en verdeel over de borden, doe de appeltjes op de veldsla. Strooi een beetje uiensnippers over de appeltjes. Leg de eitjes bovenop en breng op smaak met wat peper en zout.

Ingredienten:
5 el extra virgin olijfolie
2 el appelazijn
2 tl honing
1 kleine rode ui gesnipperd
2 appels
4 eieren
4 handjes veldsla, gewassen


« Terug naar: Recepten