Informatie

Hoofdingrediënt:
Bietenmix-BIO Kaasje-fete-a-chevre-bio geit a la fetakaas
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Lunch

500 g bieten
70 gram feta kaas
1-2 el Mayonaise (bio)
30 g walnoten
1 el olijfolie
zout / peper
Verse bieslook/bosui

Was de bieten goed en leg ze op bakpapier of aluminiumfolie op een bakplaat in de oven en gaar ze in zo'n 30-40 minuten. (als het velletje wat los laat zijn ze goed)
"schil" de bietjes in snijd ze in blokjes.
Voeg de mayonaise, olijfolie zout en peper toe en schep alles voorzichtig maar goed door elkaar.
Voeg stukjes walnoot en stukjes feta kaas toe schep er voorzichtig door. Strooi vers gesneden bieslook of dun gesneden bosui over de salade.

Ook lekker met makreel of zure haring

« Terug naar: Recepten