bleekselderijsalade
Informatie
Hoofdingrediënt:
Bleekselderij-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Salades
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Gezond
Seizoen:
Zomer
Bereidingswijze:
Haal het blad van de bleekselderij en snijd de stengels in boogjes. Kook de groenselderij ca. 3 minuten in ruim water. Giet de bleekselderij af en spoel het onder koud water af in een vergiet. Snijd de appels en de gerookte kipfilet/gerookte kaas in plakjes en hak de walnoten in grove stukken. Snijd de mueslibroodjes in blokjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de broodblokjes al omscheppend knapperig. Meng de appel, kip/gerookte kaas, bleekselderij, walnoten en broodcroutons met de slasaus.Ingrediënten voor 4 pers:
400 g bleekselderij
4 friszure appels
160 g gerookte kipfilet
50 g walnoten
4 mueslibroodjes
2 el olijfolie
150 ml slasaus
« Terug naar: Recepten