Bloemkoolrösti
Informatie
Hoofdingrediënt:
Bloemkool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Bloemkool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Kook de bloemkoolroosjes gaar en giet ze af. Pureer de bloemkoolroosjes en breng het op smaak met de overige ingrediënten. Voeg zoveel paneermeel toe dat je mooie ballen kunt draaien van de bloemkoolpuree. Maak platte schijven van de puree en bak ze goudbruin in de olie.Ingrediënten voor 4 personen:
1 grote bloemkool
100 g Parmezaanse kaas
2 el gesneden bieslook
250 g crème fraîche
30 g paneermeel
2 eidooiers
olie
zout/peper/nootmuskaat
Tip: serveer er een schnitzel met gebakken
aardappelen bij
« Terug naar: Recepten