Informatie
Hoofdingrediënt:
Bloemkool-BIO
Personen:
voorgerecht
4 personen
bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
1 grote bloemkool
2 eetlepels olijfolie
½ theelepel koriander
½ theelepel gemalen komijn
½ theelepel kaneel
1 theelepel harissa
1 liter warme groentebouillon
50 gram geroosterd amandelschaafsel
Bereiden:
- Verhit de olie in een grote pan en bak de specerijen op matig vuur als marinade voor de bloemkool.
- Verdeel de bloemkool in roosjes, voeg aan het specerijenmengsel toe en bak even mee.
- Voeg de bouillon toe en laat in ongeveer 20 minuten gaar worden.
- Pureer het mengsel met de staafmixer of in de keukenmachine fijn.
- Warm goed door en maak op smaak met wat peper
- Garneer de soep met het amandelschaafsel.
« Terug naar: Recepten