Boerenkool met bonen
Boerenkool met bonen

Informatie

Hoofdingrediënt:
Boerenkool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Boerenkool
Gelegenheid:
Gezond
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Was de boerenkool en verwijder de harde nerven. Snijd de boerenkool fijn en kook het in ca. 20 minuten beetgaar. Fruit de halve uienringen aan in de olie en voeg de gehakte knoflook en de kruiden toe. Roer vervolgens de chilibonen, de uitgelekte witte bonen en de maïskorrels toe. Verwarm het geheel zo’n 5 minuten goed door. Giet de boerenkool af en roer deze onder de bonenmix.

Ingrediënten voor 4 personen:

250 g boerenkool
3 el olie
3 uien
2 tn knoflook
400 g chilibonen
250 g witte bonen
150 g maïskorrels
1 el paprikapoeder
1 el komijnpoeder
1 tl nootmuskaat

zout/ peper 

Tip: serveren kip en zilvervliesrijst


« Terug naar: Recepten