Boerenkool met pasta
Informatie
Hoofdingrediënt:
Boerenkool-BIO
Personen:
4 personen
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter
Ingrediënten:
300 gr penne
300 gr boerenkool
1 ui
1 tn knoflook
150 ml room
1 citroen
75 gr parmezaanse kaas
2 el olijfolie
zout/peper
Bereidingswijze:
Boerenkool schoonmaken en in dunne repen snijden. De gesnipperde ui aanfruiten in de olie met de fijn gehakte knoflook. Voeg de boerenkool toe ,doe het sap van de citroen erbij en schenk de room erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Roer de afgekookte penne (voor bereiding zie verpakking) eronder en strooi de parmezaanse kaas erover.
« Terug naar: Recepten