Boerenkoolchips
Informatie
Hoofdingrediënt:
Boerenkool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Boerenkool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Winter
Ingrediënten:
100 gr boerenkool
1 el olie
chilivlokken
zout
Bereidingswijze:
Verwijder de harde stelen van de boeren kool en snijdt hem in grove stukken goed wassen en droog deppen. Meng de olie met de chilivlokken en het zout meng dit onder de boerenkool en strooi dit op een bakblik met bakpapier. Zet het voor ca 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
! PAS OP dat de boerenkool niet verbrand.
! Lekkere gezonde snack of je kunt de knapperige boerenkool ook over een salade strooien
« Terug naar: Recepten