Bospaddenstoelensoep
Bospaddenstoelensoep

Informatie

Hoofdingrediënt:
Paddenstoelenmix - GB
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Maak de paddenstoelen schoon en bak ca. 2/3 van de paddenstoelen 4 minuten in olijfolie en tijm. Voeg de bouillon, witte wijn en kookroom toe en laat het geheel ca. 10 minuten pruttelen. Pureer de soep met een staafmixer en breng de soep op smaak met zout en peper. Bak de overige paddenstoelen in de olijfolie voor ca. 6 minuten en voeg deze toe aan de soep als garnituur. Roer voor het serveren de bieslook erdoor.       

Ingrediënten:
600 g gemengde paddenstoelen
2 el olijfolie
1 tl tijm
800 ml bouillon
100 ml witte wijn
100 ml kookroom
1 el fijn gesneden bieslook
zout/peper


« Terug naar: Recepten