Bospeen koolrabischotel
Bospeen koolrabischotel

Informatie

Hoofdingrediënt:
Bospeen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Bospeen
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

 

Snijd de schoongemaakte groenten en aardappelen in schijven.  Kook de aardappelen met zout en de gehakte knoflook,  na ca 10 minuten koken voeg je de groenten toe. Als alles beetgaar is dze afgieten en in een beboterde ovenvaste schaal doen. Op smaak brengen met peper en de geraspte kaas erover strooien. Zet de schotel in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ca 30 minuten.

Ingrediënten:

1           bospeen

2           koolrabi's

8           aardappels (vastkokend)

2 tn      knoflook

400 ml kookroom

125 gr  geraspte kaas

             zout/peper



« Terug naar: Recepten