Bospeen op Yvonne's wijze
Informatie
Hoofdingrediënt:
Bospeen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Bospeen
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Aardappelblokjes koken( beetgaar), afgieten en hierna koud afspoelen en drogen. Hetzelfde doen met de wortelschijfjes. Spekblokjes krokant bakken en uit de pan halen. De champignonschijven in het vet van het spek bakken vervolgens aardappelblokjes toevoegen en later de wortelschijfjes. De erwten erbij doen en als laatste de zilveruien met de krokante spekblokjes. Breng op smaak met zout en peper.Tip: Lekker met kippenbout
Ingrediënten voor 4 pers:
3 el olie
1 bospeen
800 gr aardappelblokjes
200 gr erwten (diepvries)
250 gr champignons
150 gr spekblokjes
100 gr zilveruitjes
zout/peper
« Terug naar: Recepten