Broccoli op Oosterse wijze
Broccoli op Oosterse wijze

Informatie

Hoofdingrediënt:
Broccoli-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Broccoli
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Maak de broccoli schoon en laat de roosjes in ca. 5 minuten beetgaar koken. Rooster de sesam even. Verhit de olie en fruit hierin de halve uienringen en gehakte knoflook aan. Blus het vervolgens af met de ketjap en voeg de geraspte gember en de sesam toe. Schenk  het mengsel over de afgegoten broccoliroosjes.  

Ingrediënten voor 4 pers:
2 stronken broccoli
2 tn knoflook
1 rode ui
2 el ketjap manis
2 el sesam
1 el geraspte gember
1 el zonnebloemolie


Tip:
-Super als groentegerecht bij de bami of nasi


« Terug naar: Recepten