Broccoli roerbak met zalm
Broccoli roerbak met zalm

Informatie

Hoofdingrediënt:
Broccoli-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Broccoli
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer

Bereidingswijze:

Wok kleine broccoli-roosjes in de olijfolie. Voeg de uienblokjes, de gehakte knoflook en de gele paprika toe en breng het op smaak met sojasaus, gember, zout en peper. Snijd de zalmfilet in reepjes en bak deze ca. 3 minuten mee. Voeg als laatste de in ringen gesneden lente-uitjes toe.      

Ingrediënten voor 4 pers:
500 g broccoli
500 g zalmfilet
2 el olijfolie
1 citroen
1 el gemberpoeder (of vers)
2 tn knoflook
1 rode ui
2 gele paprika
2 el sojasaus
4 lente-uitjes
zout/peper

Tip: serveren met rijst of pasta


« Terug naar: Recepten