Broccoli taart
Informatie
Hoofdingrediënt:
Broccoli-BIO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Broccoli
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Feestelijk
Seizoen:
Zomer, Herfst
Kook de roosjes broccoli beetgaar en laat deze vervolgens goed uitlekken.
Bekleed een springvorm met bakpapier en verdeel over de bodem de
aardappelschijfjes met hierop de broccoliroosjes.
Meng de kwark, kaas en amandelschaafsel door de los geklopte eieren en
schenk dit over de taart.
Afbakken in een voorverwarmde oven in 45 minuten op 180 graden.
! Serveer een taartpunt bij
vis of vlees
Ingrediënten:
- 700 gr broccoli
- 700 gr aardappelschijfjes (voorgegaard)
- 6 eieren
- 150 gr kwark
- 100 gr geraspte kaas
- zout/peper/nootmuskaat
- 200 gr amandelschaafsel
« Terug naar: Recepten