Chinese kool op Oosterse wijze
Chinese kool op Oosterse wijze

Informatie

Hoofdingrediënt:
Chinese kool (GB)
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Chinese kool
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Snijd de kip in blokjes en bak deze in de olie met de gesnipperde ui en de gehakte knoflook. Maak de chinese kool schoon . Snijd de witte kern in schijven en wok deze mee met de rest. Breng op smaak met de sesamolie, gember, koriander, soja en het sap van 1 limoen. Voeg nu ook het groene blad van de chinese kool toe. Schenk de kokosmelk erbij en laat deze ca. 3 minuten inkoken.

Ingrediënten:

500 gr kipfilet
1 chinese kool
ui
1 tn knoflook
tl gemberpoeder
tl gemalen koriander
el sojasaus
el sesamolie
1       limoen
el olie
dl  kokosmelk
Zout/peper

Tip: lekker met rijst of noedels


« Terug naar: Recepten