Informatie

Hoofdingrediënt:
Chinese kool (GB)
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten:

700 gr aardappelen

1           chinese kool

1 tl        kerriepoeder

1            ui

150 gr    spekreepjes

30 gr       boter

50 ml      melk

                zout/peper

Bereidingswijze:

Schil de aardappelen en snij deze in kleine stukken. Kook ze en als ze gaar zijn afgieten . Maak er puree van met de melk en boter. Bak de spekreepjes krokant en voeg hier de gesnipperde ui, kerriepoeder en de gewassen en fijn gesneden chinese kool bij. Roer alles onder de puree en breng zo nodig op smaak met zout en peper.



« Terug naar: Recepten