Informatie
Hoofdingrediënt:
Chinese kool (GB)
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Ingrediënten:
700 gr aardappelen
1 chinese kool
1 tl kerriepoeder
1 ui
150 gr spekreepjes
30 gr boter
50 ml melk
zout/peper
Bereidingswijze:
Schil de aardappelen en snij deze in kleine stukken. Kook ze en als ze gaar zijn afgieten . Maak er puree van met de melk en boter. Bak de spekreepjes krokant en voeg hier de gesnipperde ui, kerriepoeder en de gewassen en fijn gesneden chinese kool bij. Roer alles onder de puree en breng zo nodig op smaak met zout en peper.
« Terug naar: Recepten