Informatie

Hoofdingrediënt:
Coeur de Boeuf tomaat Kaasje-fete-a-chevre-bio geit a la fetakaas Peper-rood-bio
Personen:
2
Categorie:
Hoofdgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Seizoen:
Zomer

Ingrediënten

· Coeurdebeuftomaat

Bereiding


Verwarm de oven op 180 graden. Snijd het kapje van de tomaat en hol de tomaat met een lepel voorzicht uit en zet deze op zijn kop op een keukenpapier. Zo kan de tomaat uitlekken. Het binnenste van de tomaat apart bewaren. Meet de couscous af en doe dit in een kommetje. Meet hetzelfde kopje af met hete bouillon en voeg dit toe in het kommetje met couscous. Laat dit even staan met een deksel erop.

Snijd de ui en peper fijn. Bak de ui en peper kort aan in de pan. Voeg het vruchtvlees toe en verwarm dit kort mee. Voeg als laatste koriander en de ras el hanout toe en breng op smaak met peper en zout.

Smeer de tomaat in met wat olijfolie en vul de tomaat met het mengsel. Kruimel als laatste de feta erover. Zet de Coeur de Boeuf voor 20 minuutjes in de oven.

Smakelijk!

Benodigdheden:

  • 2 Coeur de Boeuf tomaten
  • 1 kopje couscous
  • 1 kopje bouillon (groenten)
  • 1 ui
  • 1 el pijnboompitten
  • 100gr feta
  • 2tl ras el hanout
  • 1 rode peper
  • Koriander
  • Peper & Zout
  • Olijfolie

 

Recept voor 2 personen


« Terug naar: Recepten