Informatie
Hoofdingrediënt:
Coeur de Boeuf tomaat
Personen:
2
Categorie:
Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Seizoen:
Zomer
Ingrediënten
· Coeur de boeuf tomaat 1x
· Snoeptomaatjes mix handjevol
· Kappertjes
· Rodeui kleine
· Basilicum
· Parmezaanse kaas geschaafd
· Olijfolie
· Azijn
· Peper en zout
|
Ingrediënten
- 1 coeur de boeuf tomaat
- 4 à 5 tomaten in verschillende kleuren geel, donker rood, roze
- appel kappertjes
- 1/2 rode ui in halve ringen gesneden
- parmezaan blok schaafsel
- verse basilicum
- olijfolie
- azijn
- zwarte peper
- zout
Porties: personen
Instructies
- Snij de cœur de bœuf in zeer dunne plakjes en beleg er twee bordjes mee.
- De overige tomaatjes snij je in willekeurige vormen. Leg alle tomaatjes over de cœur de bœuf.
- Werk af met de rode ui, de appelkappertjes, het parmezaan schaafsel en de basilicum. Kruid af met zwarte peper uit de molen, zout uit de molen, olijfolie en wat azijn.
- Serveer eventueel met een stukje stokbrood.
« Terug naar: Recepten