Informatie
Hoofdingrediënt:
Gele bieten-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Rode biet
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Schil de gekookte bieten, snijd deze in schijven en blancheer ze even in kokend water. Meng ze vervolgens met de gewassen eikenbladsla. Verkruimel de feta erdoor. Meng alle ingrediënten voor de dressing en schenk deze over de salade.Ingrediënten voor 4 personen:
4 bieten
150 g groene eikenbladsla
200 g feta
Dressing:
4 el olijfolie
2 el balsamicoazijn
1 el mosterd
2 el gehakte munt
zout / peper
Tips:
-Met brood serveren als
lunchsalade
-Ook lekker als salade voor bij een hoofdgerecht
« Terug naar: Recepten