Flensjes gevuld met eikenbladsla
Informatie
Hoofdingrediënt:
Eikenbladsla-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Eikenbladsla
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer
Bereidingswijze:
Flensjes: meng de bloem met het ei en een snufje zout en voeg al roerende de melk toe. Bak de flensjes in de boter mooi goud geel.
Dressing:
Meng alle ingrediënten en pureer dit met de staafmixer tot een dressing.
Ingrediënten voor 4 personen:
1 krop eikenbladsla
100 g spekblokjes
1 appel
Flensjes:
100 g bloem
200 ml melk
1 ei
zout
30 g boter
Dressing:
100g frambozen4 el walnotenolie
2 el balsamicoazijn
1 tl honing
zout/peper
Tip:
- Geschikt als lunch of als voorgerecht
« Terug naar: Recepten