Flower sprouts met pasta en spekjes
Informatie
Hoofdingrediënt:
Flower Sprouts-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Winter
Bereidingswijze:
Breng een pan met licht gezouten water aan de kook. Doe de spekjes in een pan. Bak voorzichtig de spekjes totdat deze knapperig worden. Blancheer de flower sprouts in 3-4 minuten. Haal de flower sprouts uit het water met een schuimspaan. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de knoflook toe aan de spekjes en bak dit even mee. Voeg de flower sprouts en pasta toe. Sprenkel wat vers citroensap over het gerecht, warm dit op en maak het geheel af met wat Parmezaanse kaas.
Ingrediënten:
600 g Flower Sprouts500 g verse pasta (gevuld)
250 g magere spekjes
3 tenen knoflook
1 citroen om te persen
1 zakje Parmezaanse kaas
« Terug naar: Recepten