Frisse venkelsalade
Informatie
Hoofdingrediënt:
Venkel-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Salades
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Venkel
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst
Bereidingswijze:
Verwijder het buitenste blad van de venkel en snijd een stukje van de worteluiteinden. Snijd de venkel in fijne reepjes en meng deze met de in halve ringen gesneden rode ui. Voeg vervolgens de partjes sinaasappel toe. Maak een dressing met de azijn, olie, zout, peper en het vocht van de sinaasappel dat vrij is gekomen tijdens het uitsnijden van de partjes. Meng alle ingrediënten met elkaar. Verwijder het buitenste blad van de venkel en snijd een stukje van de worteluiteinden.Tips:
Lekker frisse salade voor bij gegrilleerd vlees
Ingrediënten voor 4 pers.:
2 venkelknollen
2 sinaasappels
1 rode ui
1 el azijn
3 el olijfolie
zout/peper
« Terug naar: Recepten