Gebakken groenselderij met walnoten
Informatie
Hoofdingrediënt:
Groenselderij-BIO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Salades
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer
De groenselderij wassen en in stukjes van 5 cm. snijden. Appel in partjes snijden . De ui fruiten in hete olie. Knoflook , mosterd-en komijnzaad toevoegen en mee fruiten . De appelpartjes en walnoten toevoegen en al om scheppend even meebakken . Steeds een hand groenselderij stukjes toevoegen en even omscheppen . Op smaak brengen met kerrie . Voor het opdienen een beetje walnootolie over de groente druppelen . Lekker met bruine rijst.
Ingrediënten :
2stronken Groenselderij
1 ui
2 teentjes knoflook
1 appel
50 gr. walnoten
2 theelepels. mosterdzaad
2 theelepels. komijnzaad
Kerrie
olijfolie om in te bakken
walnootolie
.
« Terug naar: Recepten