Gebakken groenselderij met walnoten
Gebakken groenselderij met walnoten

Informatie

Hoofdingrediënt:
Groenselderij-BIO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Salades
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer

De groenselderij wassen en in stukjes van 5 cm. snijden. Appel in partjes snijden . De ui fruiten in hete olie. Knoflook , mosterd-en komijnzaad toevoegen en mee fruiten . De appelpartjes en walnoten toevoegen en al om scheppend even meebakken . Steeds een hand groenselderij stukjes toevoegen en even omscheppen . Op smaak brengen met kerrie . Voor het opdienen een beetje walnootolie over de groente druppelen . Lekker met bruine rijst.

Ingrediënten :

2stronken Groenselderij

1 ui

2 teentjes knoflook

1 appel

50 gr. walnoten

2 theelepels. mosterdzaad

2 theelepels. komijnzaad

Kerrie

olijfolie om in te bakken

walnootolie

.


« Terug naar: Recepten