
Gebakken paddestoelen
Informatie
Hoofdingrediënt:
Paddenstoelenmix - GB
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Maak de paddestoelen schoon en snij ze in gelijkmatige stukken. Bak de spekjes krokant en laat ze uitlekken op keuken papier. Fruit de gesnipperde ui aan in de boter voeg de knoflook toe .Bak de paddestoelen mee en roer er de krokante spek onder. Peterselie en bieslook er overheen strooien en breng het op smaak met zout en peper.
tip:
Serveer op toast of met brood
Ingrediënten:
50 gr paddestoelen
2 tn knoflook
1 rode ui
175 gr spekreepjes
1 el gehakte peterselie
1 el gehakte bieslook
30 gr boter
zout/peper
« Terug naar: Recepten