Gebakken sla op oosterse wijze
Gebakken sla op oosterse wijze

Informatie

Hoofdingrediënt:
Romeinse sla-IO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Romeinse sla
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Was de sla en snij deze in grove stukken. Fruit de gehakte knoflook aan in de olie. Doe de sla erbij en zodra de sla begint te slinken (ca 2 minuten) de overige ingrediënten toevoegen. De maïzena met water glad roeren en toevoegen zodat het geheel licht gebonden wordt.

Tip: Zeer geschikt als bijgerecht bij de oosterse maaltijd

Ingrediënten voor 4 personen:
1 à 2 kroppen Romeinse sla (afhankelijk van de grote)

3 el sojasaus

3 el droge sherry of rijstwijn

1 el gemberpoeder

2 tn knoflook

1 tl maïzena

1 el water

1 el olie


« Terug naar: Recepten