Gebakken sla op oosterse wijze
Informatie
Hoofdingrediënt:
Romeinse sla-IO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Romeinse sla
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst
Bereidingswijze:
Was de sla en snij deze in grove stukken. Fruit de gehakte knoflook aan in de olie. Doe de sla erbij en zodra de sla begint te slinken (ca 2 minuten) de overige ingrediënten toevoegen. De maïzena met water glad roeren en toevoegen zodat het geheel licht gebonden wordt.
Tip: Zeer geschikt als bijgerecht bij de oosterse maaltijd
Ingrediënten
voor 4 personen:
1 à 2 kroppen Romeinse sla
(afhankelijk van de grote)
3 el sojasaus
3 el droge sherry of rijstwijn
1 el gemberpoeder
2 tn knoflook
1 tl maïzena
1 el water
1 el olie
« Terug naar: Recepten