Gefrituurde bloemkool op Spaanse wijze
Informatie
Hoofdingrediënt:
Bloemkool-BIO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Hapjes
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Bloemkool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst
Kook de bloemkoolroosjes beetgaar, dep ze droog met keuken papier.
Maak van de bloem, eieren en water een papje en breng op smaak met de
knoflook, zout en peper. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag en frituur de roosjes (3 minuten op 180 graden).
Kan als groentegarnituur bij het hoofdgerecht of als snack bij de borrel.
! Lekker met een kaas- of tomatensaus om te dippen
Ingrediënten:
- 500 gram bloemkoolroosjes
- 2 eieren
- 150 gram bloem
- 2 dl water
- 1 teentje knoflook
- zout/peper
« Terug naar: Recepten