
Gegrilde romeinse sla met spek en feta
Informatie
Hoofdingrediënt:
Romeinse sla-IO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Lunch, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst
Dit is toch echt een te gek recept waarmee je heel snel iets heel lekkers op tafel hebt staan. Romeinse sla (ook wel bekend als bindsla of little gem) is gebakken nog lekkerder.
Bereidingswijze:
Bak per bord 3 plakken ontbijt spek en leg op de sla. Serveer af met croutons, feta, basilicum en augurken.
Ingrediënten voor 4 personen:
Romeinse sla
2 el olie
zout / peper
Balsamico crème
Croutons
200 gr. Feta
Verse basilicum
Augurken partjes (vers of ingemaakt)
Tip:
- De sla en het spek kan je ook bereiden op de bbq. Dan krijg je ook nog een heerlijk rook smaakje erbij.
« Terug naar: Recepten