Gegrilde venkel
Informatie
Hoofdingrediënt:
Venkel-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Venkel
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Zomer, Herfst
Bereidingswijze:
Snijd de venkel in kwarten en smeer het in met olijfolie. Gril de venkelparten (eventueel op de barbecue). Meng de venkel met de gebruineerde gehakte hazelnoten, sinaasappelzeste en de in halve ringen gesneden rode ui. Meng de olijfolie erdoor met het sap uit de sinaasappel dat is overgebleven nadat je het vruchtvlees eruit gesneden hebt en breng het geheel op smaak met zout en peper.Ingrediënten voor 4 personen:
2 knollen venkel
100 g hazelnoten
2 sinaasappels
1 rode ui
3 el olijfolie
zout / peper
Tip: super voor bij de BBQ of een lekker stuk gegrild vlees
« Terug naar: Recepten