Informatie

Hoofdingrediënt:
Personen:
4
Categorie:
Hoofdgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Feestelijk
Seizoen:
Zomer

Dit winnend recept is van Madeleine Schuurmans en was een van de vele inzendingen van onze patisson wedstrijd. Dit smaakvol recept is prachtig eenvoudig en een feest om op te eten.

Ingrediënten:

30gr. roomboter
20ml olijfolie
2 middelgrote patissons in grove stukken gesneden.
150 gr. wortel in reepjes gesneden
stronkje verse thijm
2 el. honing
peper en zout

Bereidingswijze:

Zet een hapjespan op een middelhoog vuur en laat hier de boter en olie in kleuren. Bak de wortelreepjes aan en voeg dan de patisson toe. Roer het geheel af en toe door en laat een paar minuten bakken totdat het kleurt. Voeg de tijm en honing toe en breng op smaak met peper en zout.

Tip van Madeleine: heerlijk met een stukje zalm!

« Terug naar: Recepten