Gepaneerde asperges
Gepaneerde asperges

Informatie

Hoofdingrediënt:
Witte Asperges-GB
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Asperges
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer

Bereidingswijze:

De asperges schillen ,de harde kontjes eraf snijden en beetgaar koken. De asperges met 3-4 stuks (afhankelijk van de grote) in rollen met kaas en ham en vast prikken met een tandenstoker. De rollen door het meel halen, overtollig meel eraf kloppen en vervolgens door het los geklopt ei halen. Door het paneermeel rollen en krokant bakken in de olie. Vergeet niet de tandenstokers voor het serveren eruit te halen.

Ingrediënten:

800 gr asperges

250 gr kaas (schijven)

250 gr gekookte ham

2          eieren

100 gr meel

100 gr paneermeel

             olie

Tip: serveer hier gekookte krieltjes bij.


« Terug naar: Recepten