geroosterde zoete aardappels
Informatie
Hoofdingrediënt:
Zoete aardappel - BIO
Personen:
Categorie:
Bijgerecht, Hapjes
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
bereidingswijze:
Was de zoete aardappels en dep ze droog met keukenpapier . Snij ze in dikke partjes . Gebruik een anti aanbakplaat of leg keukenpapier of aluminiumfolie op de bakplaat . Spreid de partjes over de plaat en strooi er olijfolie en zwarte peper uit de pepermolen over . Strooi er zeezout over, leg de takjes rozemarijn en/of tijm tussen de schijfjes en bak de aardappels in ongeveer een half uur krokant . Tijdens het bakken even de partjes omdraaien , zodat ze aan beide kanten krokant worden .
Ingrediënten :
4 grote zoete aardappels
(zee)zout
zwarte peper
olijfolie
rozemarijn
tijm
« Terug naar: Recepten