Informatie
Hoofdingrediënt:
Bosui-bio
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Gelegenheid:
Gemakkelijk
Ingrediënten
· Bosui
· Oregano
· Pijnboompitten
· Bouillon
· Boter
· Olijfolie
· Witte wijn
· Parmezaanse kaas
- 25 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 bosjes lente-/bosuitjes (schoongemaakt)
- 50 milliliter groentebouillon of
- 50 milliliter kruidenbouillon
- 50 milliliter witte wijn
- 4 eetlepels pijnboompitten
- 2 eetlepels verse oregano (gehakt)
- 75 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
Bereiden
- Verhit de boter en de olijfolie. Bak hierin de lente/bosui 5 minuten, keer regelmatig om.
- Giet de bouillon en wijn erbij en smoor 5-7 minuten zodat het vocht verdampt.
- Rooster intussen de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Schep ze uit de pan en meng ze met de oregano.
- Bestrooi de lente/bosui ermee en verdeel de Parmezaanse kaas erover.
Lekker met vis, vlees en vleeswaren als rosbief.
« Terug naar: Recepten