Gestoofde Romeinse sla met kip
Gestoofde Romeinse sla met kip

Informatie

Hoofdingrediënt:
Romeinse sla-IO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Lunch, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst

Ingredienten:

1 krop Romeinse sla

2 uien

1 scheutje olijfolie

1 struik groenselderij

100 g taugé

4 enkele kipfilets

1 klontje roomboter

zout naar smaak

bereidingswijze:

Slabladeren los plukken, wassen en in stukken scheuren. Stengels van de groenselderij in kleine stukjes snijden. Ui pellen, in stukjes snijden en fruiten in de olie. Groenten toevoegen en in enkele minuten gaar stoven op een laag vuur met deksel. Eventueel een klein scheutje water toevoegen. Kip in stukjes snijden of knippen met een schone schaar en bakken in de boter. Met zout bestrooien. De kip vlak voor het opdienen door de groente mengen.

« Terug naar: Recepten