Gewokte witlof
Informatie
Hoofdingrediënt:
Witlof-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Witlof
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Schil de aardappelen en snijd deze in grove stukken. Kook ze
beetgaar en laat ze goed droog stomen. Verhit de olie in een wok en bak hierin de aardappelen. Voeg vervolgens de in blokjes gesneden ui en fijn gehakte knoflook
toe. Als laatste de schoon gemaakte en in grove stukken gesneden witlof eronder
wokken en op smaak brengen met de kruiden.
Ingrediënten:
600 g aardappelen
700 g witlof
2 rode ui
2 tn knoflook
3 el olijfolie
1 el oregano
½ el tijm
peper en zout
Tip: lekker met een steelkarbonade
« Terug naar: Recepten