Groente couscous
Informatie
Hoofdingrediënt:
Witte kool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Witte kool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Bereid de couscous zoals op de verpakking staat aangegeven. Snijd de witte kool in dunne reepjes. Fruit de gesnipperde ui en de fijn gehakte knoflook aan in de olie. Voeg de witte kool toe en de schoon gemaakte en in schijven gesneden wortel. Op smaak brengen met de kruiden. Voor het serveren de yoghurt eronder roeren. Schep de groente op de couscous evt garneren met verse koriander.
Ingrediënten:
250 g couscous
400 g witte kool
2 winterpeen
3 tn knoflook
1 rode ui
3 el olijfolie
1 el gemberpoeder
1 el korianderpoeder
1 tl komijnpoeder
1 el gehakte munt
75 g Griekse yoghurt
peper en zout
« Terug naar: Recepten