Knolselderij / tonijnsalade
Informatie
Hoofdingrediënt:
Knolselderij-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Lunch, Salades
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Trek de tonijn met 2 vorken uit elkaar voeg de geschilde en geraspte knolselderij toe. Meng dit met de overige ingrediënten. Garneer het geheel af met de gekookte eieren.
Serveer hier brood bij, je kunt er ook evt. nog extra sla onder mengen!
Ingrediënten:
2 blikken tonijn in olie
2 el rode wijnazijn
1 el olijfolie
1tl mosterd
1 knolselderij
1 el kappertjes
1 el gehakte peterselie
1 el fijn gehakte bieslook
1 el gehakte dille
2 gekookte eieren
« Terug naar: Recepten