Knolselderijburger
Knolselderijburger

Informatie

Hoofdingrediënt:
Knolselderij-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Rasp de geschilde knolselderij en meng deze met de gesnipperde ui en de overige ingrediënten. Verwerk verder als een gehaktbal en maak er schijven van.  Bak deze in de koekenpan met boter of grill de hamburgers.

Ingrediënten:

1 knolselderij
1 ui
500 g gehakt
3 el paneermeel
1 ei
1tl paprikapoeder
1tl kerriepoeder
peper en zout

Tip: lekker met frites en sla


« Terug naar: Recepten