Informatie
Hoofdingrediënt:
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Ingrediënten
· Komkommer
· Uien
· Volle melk
· Dille
· Garnalen
- 3 komkommers
- 3 uien
- 1 l groentebouillon
- 200 ml volle melk
- peper
- zout
- dille (gesnipperd)
175 gram gepelde garnalen
Bereidingswijze
Snij ¼ komkommer in miniblokjes en hou ze apart voor garnering. Snij de rest in stukjes. Pel en snipper de uien.
Fruit de ui in olie. Roer er de komkommerstukjes door en blus met de bouillon. Breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen.
Mix de soep en roer er de melk door. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel over kommetjes en garneer met garnalen, dille en miniblokjes komkommer. Serveer eventueel wat apart in een glaasje.
- lekker als voorafje bij de bbq
« Terug naar: Recepten