Koolrabi carpaccio
Koolrabi carpaccio

Informatie

Hoofdingrediënt:
Koolrabi-BIO
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Koolrabi
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer

Schil de koolrabi en kook deze ca. 8 minuten in zoutwater. Maak van de overige ingrediënten een pesto in de blender of vijzel. Als de koolrabi gaar is deze koud spoelen, goed droog deppen met keukenpapier en met een kaasschaaf plakje snijden. Deze verdelen over de borden en insmeren met de pesto. Voeg naar smaak zout en peper toe. 

! Leuk voorgerecht wat makkelijk van tevoren bereid  kan worden.

Ingrediënten:
- 100 gram pinda's
- 100 gram cashewnoten
- 1 tl oregano
- 1 tl tijm
- 1 tl basilicum
- 1 teentje knoflook
- 4 el balsamico azijn
- 6 el olijfolie
- 2 kleine koolrabi's
- zout/peper


« Terug naar: Recepten