Koolrabi chips
Informatie
Hoofdingrediënt:
Koolrabi-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Lunch, Hapjes
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Koolrabi
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
Bereidingswijze:
Schil de koolrabi en snijd deze in dunne plakken. Leg de plakken op een bakblik met bakpapier. Besprenkel ze met olie en strooi er wat zout over. Zet ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ca 30minuten totdat ze mooi goudbruin zijn.
Meng de ingrediënten voor de dipsaus onder elkaar.
Ingrediënten:
4 koolrabi's
4 el olie
zout
Dipsaus:
2 el mayonaise
1/2 el grove mosterd
Tip: Gezonde snack voor bij de borrel
« Terug naar: Recepten