Koolrabi frites
Koolrabi frites

Informatie

Hoofdingrediënt:
Koolrabi-BIO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Hapjes, Salades
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Koolrabi
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Schil de koolrabi en snij hier frieten van kook deze in ca 10 minuten beetgaar en laat droog stomen. Leg ze op een bakblik met bakpapier en schenk de olie erover en breng op smaak met zout en peper en zet ze voor ca 15 minuten op 200 graden in de oven. Je kunt ook de koolrabi frites na laten garen in een grillpan ipv in de oven dan krijg je er mooie strepen op. Meng alle ingrediënten voor de dipsaus.


Ingrediënten:

700 g koolrabi
2 el olijfolie
zout/peper

Dipsaus:

4 el Griekse yoghurt
1 el fijn gesneden bieslook
2 tl komijnzaad gemalen
zout/peper

Tip: lekker met een stukje vlees en aardappelpuree


« Terug naar: Recepten